Advertisement

Τζωρτζογλου - ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ & ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΙΟΛΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ... - Αφού την έκανε μερικούς κύκλους γύρω από το τραπέζι.

Τζωρτζογλου - ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ & ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΙΟΛΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ... - Αφού την έκανε μερικούς κύκλους γύρω από το τραπέζι.. «έχασα 16 κιλά», αποκάλυψε ο ηθοποιός. Ο στράτος τζώρτζογλου αποχώρησε από τη φάρμα στο επεισόδιο που προβλήθηκε στον αντ1 το βράδυ του σαββάτου και τη δευτέρα φιλοξενήθηκε στο πρωινό. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Γιατί αποφάσισε να βγάλει την μπλούζα του και το σόου που έδωσε. Ο στράτος τζώρτζογλου ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αγαπημένους παίκτες της «φάρμας».

Χαμό προκάλεσε ο στράτος τζώρτζογλου στο πλατό του πρωινού. «όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην φαίη σκορδά. Ο στράτος τζώρτζογλου δεν δίστασε να πετάξει την μπλούζα του για να δείξει το καλογυμνασμένο του κορμί. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «πρωινό», ο στράτος τζώρτζογλου «εισέβαλε» στο πλατό και πήρε στα χέρια του την παρουσιάστρια. Από το 1989 μέχρι το 2004 ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό στράτο τζώρτζογλου.

Τζώρτζογλου- Μαριόλα: Αγκαλιές και φιλιά κάτω από την ...
Τζώρτζογλου- Μαριόλα: Αγκαλιές και φιλιά κάτω από την ... from vipnews.gr
Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Όσοι ήταν παρόντες έμειναν με το στόμα ανοιχτό, με το σώμα του έλληνα ηθοποιού σ΄αυτήν την ηλικία. Ο δημοφιλέστερος παίκτης της «φάρμας», ο στράτος τζώρτζογλου αποχαιρέτησε χθες το reality επιβίωσης του αντ1, μετά από μάχη σώμα με σώμα με τον ντούπη, ο οποίος τελικά επικράτησε του. Ο στράτος τζώρτζογλου που αποχώρησε από τη φάρμα, έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό της εκπομπής πρωινό. Ο στράτος τζώρτζογλου εξέπληξε με την εμφάνισή του στην εκπομπή «πρωινό». Ο στράτος τζώρτζογλου δεν δίστασε να πετάξει την μπλούζα του για να δείξει το καλογυμνασμένο του κορμί. Ο στράτος τζώρτζογλου που αποχώρησε από τη φάρμα, στο επεισόδιο του περασμένου σαββάτου, μπήκε με φόρα στο πλατό του πρωινού, άρπαξε την φαίη. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Α το δούμε και αυτό;

Tόσο η παρουσιάστρια του αντ1, όσο και ο γιώργος λιάγκας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής έμειναν έκπληκτοι με την αλλαγή στο σώμα του στράτου τζώρτζογλου. Αφού την έκανε μερικούς κύκλους γύρω από το τραπέζι. Ο στράτος τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές. Ο στράτος τζώρτζογλου που αποχώρησε από τη φάρμα, στο επεισόδιο του περασμένου σαββάτου, μπήκε με φόρα στο πλατό του πρωινού, άρπαξε την φαίη. Ο δημοφιλέστερος παίκτης της «φάρμας», ο στράτος τζώρτζογλου αποχαιρέτησε χθες το reality επιβίωσης του αντ1, μετά από μάχη σώμα με σώμα με τον ντούπη, ο οποίος τελικά επικράτησε του. Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της φαίης σκορδά για να μιλήσει. Η δύσκολη περίοδος στην αμερική και ο γάμος του με τη σοφία. Μάλιστα, ο στράτος τζώρτζογλου τη σήκωσε στα χέρια του, κρατώντας την παρουσιάστρια για ώρα αγκαλιά και αφού της είπε πως όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου, αποκάλυψε πως αν. See more of νίκος τζώρτζογλου on facebook. Ο στράτος τζώρτζογλου μιλά για τον συγκλονιστικό αγώνα που έδωσε, όπου και ηττήθηκε στα σημεία. Ο στράτος τζώρτζογλου αποχώρησε από τη φάρμα στο επεισόδιο που προβλήθηκε στον αντ1 το βράδυ του σαββάτου και τη δευτέρα φιλοξενήθηκε στο πρωινό. Τι αναφέρει για τους παίκτες του παιχνιδιού. Εντυπωσιακή και… ξαφνική η εμφάνιση του στράτου τζώρτζογλου στο πρωινό της δευτέρας, με τον γνωστό ηθοποιό να εισβάλει στο πλατό και να ξεσηκώνει τους πάντες.

Εντυπωσιακή και… ξαφνική η εμφάνιση του στράτου τζώρτζογλου στο πρωινό της δευτέρας, με τον γνωστό ηθοποιό να εισβάλει στο πλατό και να ξεσηκώνει τους πάντες. Α το δούμε και αυτό; Ο στράτος τζώρτζογλου μίλησε για την εμπειρία του στη «φάρμα» κατά τη διάρκεια της εκπομπής «πρωινό», ο στράτος τζώρτζογλου «εισέβαλε» στο πλατό και πήρε στα χέρια του την παρουσιάστρια. Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια διαφορά έχουν ο γιος του με τη σύζυγό του. Tόσο η παρουσιάστρια του αντ1, όσο και ο γιώργος λιάγκας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής έμειναν έκπληκτοι με την αλλαγή στο σώμα του στράτου τζώρτζογλου.

Τζώρτζογλου: «Οριστικά παρελθόν ο Εργοτέλης» - Onsports.gr
Τζώρτζογλου: «Οριστικά παρελθόν ο Εργοτέλης» - Onsports.gr from onsports.bbend.net
Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ο στράτος τζώρτζογλου ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αγαπημένους παίκτες της «φάρμας». Ο στράτος τζώρτζογλου αφού αποχώρησε του από τη φάρμα, βρέθηκε στην εκπομπή της φαίης σκορδά για να μιλήσει για την εμπειρία του στο ριάλιτι. Αφού την έκανε μερικούς κύκλους γύρω από το τραπέζι. Ο στράτος τζώρτζογλου σήκωσε στην αγκαλιά του τη φαίη σκορδά εκπλήσσοντας τους πάντες. Ο στράτος τζώρτζογλου που αποχώρησε από τη φάρμα, στο επεισόδιο του περασμένου σαββάτου, μπήκε με φόρα στο πλατό του πρωινού, άρπαξε την φαίη. Μάλιστα, ο στράτος τζώρτζογλου τη σήκωσε στα χέρια του, κρατώντας την παρουσιάστρια για ώρα αγκαλιά και αφού της είπε πως όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου, αποκάλυψε πως αν. Tόσο η παρουσιάστρια του αντ1, όσο και ο γιώργος λιάγκας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής έμειναν έκπληκτοι με την αλλαγή στο σώμα του στράτου τζώρτζογλου.

Ο τζώρτζογλου έβγαλε την μπλούζα του, προκειμένου να δείξει το καλογυμνασμένο κορμί του.

Ο στράτος τζώρτζογλου αφού αποχώρησε του από τη φάρμα, βρέθηκε στην εκπομπή της φαίης σκορδά για να μιλήσει για την εμπειρία του στο ριάλιτι. Α το δούμε και αυτό; Χαμό προκάλεσε ο στράτος τζώρτζογλου στο πλατό του πρωινού. Στη συνέχεια αποφάσισε να βγάλει τη μπλούζα του για να δείξει στον γιώργο λιάγκα το πόσο αδυνάτισε. Ο στράτος τζώρτζογλου σήκωσε στην αγκαλιά του τη φαίη σκορδά εκπλήσσοντας τους πάντες. Γιατί αποφάσισε να βγάλει την μπλούζα του και το σόου που έδωσε. Ο δημοφιλέστερος παίκτης της «φάρμας», ο στράτος τζώρτζογλου αποχαιρέτησε χθες το reality επιβίωσης του αντ1, μετά από μάχη σώμα με σώμα με τον ντούπη, ο οποίος τελικά επικράτησε του. See more of νίκος τζώρτζογλου on facebook. Ο στράτος τζώρτζογλου ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αγαπημένους παίκτες της «φάρμας». Μόνο που η εμφάνισή του στην εκπομπή δεν. Ο τζώρτζογλου έβγαλε την μπλούζα του, προκειμένου να δείξει το καλογυμνασμένο κορμί του. Tόσο η παρουσιάστρια του αντ1, όσο και ο γιώργος λιάγκας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής έμειναν έκπληκτοι με την αλλαγή στο σώμα του στράτου τζώρτζογλου. Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια διαφορά έχουν ο γιος του με τη σύζυγό του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της φαίης σκορδά για να μιλήσει. Ο στράτος τζώρτζογλου δεν δίστασε να πετάξει την μπλούζα του για να δείξει το καλογυμνασμένο του κορμί. Χαμό προκάλεσε ο στράτος τζώρτζογλου στο πλατό του πρωινού. Ο τζώρτζογλου έβγαλε την μπλούζα του, προκειμένου να δείξει το καλογυμνασμένο κορμί του. Στράτος τζώρτζογλου φάρμα πρωινό κιλά.

Μαθήματα υποκριτικής & αυτοβελτιωσης στο διαδίκτυο με τον ...
Μαθήματα υποκριτικής & αυτοβελτιωσης στο διαδίκτυο με τον ... from elife.gr
Ο στράτος τζώρτζογλου αφού αποχώρησε του από τη φάρμα, βρέθηκε στην εκπομπή της φαίης σκορδά για να μιλήσει για την εμπειρία του στο ριάλιτι. Ο δημοφιλέστερος παίκτης της «φάρμας», ο στράτος τζώρτζογλου αποχαιρέτησε χθες το reality επιβίωσης του αντ1, μετά από μάχη σώμα με σώμα με τον ντούπη, ο οποίος τελικά επικράτησε του. Ο στράτος τζώρτζογλου μίλησε για την εμπειρία του στη «φάρμα» κατά τη διάρκεια της εκπομπής «πρωινό», ο στράτος τζώρτζογλου «εισέβαλε» στο πλατό και πήρε στα χέρια του την παρουσιάστρια. Ο στράτος τζώρτζογλου εξέπληξε με την εμφάνισή του στην εκπομπή «πρωινό». Ο στράτος τζώρτζογλου αποχώρησε από την φάρμα και βρέθηκε καλεσμένος στο πρωινό να μιλήσει για την εμπειρία του. Γιατί αποφάσισε να βγάλει την μπλούζα του και το σόου που έδωσε. Ο στράτος τζώρτζογλου ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αγαπημένους παίκτες της «φάρμας». Α το δούμε και αυτό;

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «πρωινό», ο στράτος τζώρτζογλου «εισέβαλε» στο πλατό και πήρε στα χέρια του την παρουσιάστρια.

Ο στράτος τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές. Ο στράτος τζώρτζογλου που αποχώρησε από τη φάρμα, έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό της εκπομπής πρωινό. «όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην φαίη σκορδά. Ο στράτος τζώρτζογλου εξέπληξε με την εμφάνισή του στην εκπομπή «πρωινό». Ο στράτος τζώρτζογλου επέστρεψε στην καθημερινότητά του και την αγαπημένη του σύζυγο μετά την αποχώρησή του από τη φάρμα. Ο στράτος τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές. Ο στράτος τζώρτζογλου που αποχώρησε από τη φάρμα, στο επεισόδιο του περασμένου σαββάτου, μπήκε με φόρα στο πλατό του πρωινού, άρπαξε την φαίη. Ο στράτος τζώρτζογλου επέστρεψε στην καθημερινότητά του και την αγαπημένη του σύζυγο μετά την αποχώρησή του από τη φάρμα. Γιατί αποφάσισε να βγάλει την μπλούζα του και το σόου που έδωσε. Ο στράτος τζώρτζογλου δεν δίστασε να πετάξει την μπλούζα του για να δείξει το καλογυμνασμένο του κορμί. «έχασα 16 κιλά», αποκάλυψε ο ηθοποιός. Από το 1989 μέχρι το 2004 ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό στράτο τζώρτζογλου. Ο στράτος τζώρτζογλου δεν δίστασε να πετάξει την μπλούζα του για να δείξει το καλογυμνασμένο του κορμί.

Posting Komentar

0 Komentar